onsdag 10 maj 2017

Regeringsbesök på Blanca

Idag har vi på Blanca haft fint besök av en grupp personer som på olika sätt jobbar politiskt, både lokalt i Uppsala och på regeringsnivå.

Skådespelarna får frågor av besökarna
 Vi hade fått höra att socialförsäkringsminister Annika Strandhäll skulle komma och blev först lite förvånade när hon inte dök upp utan fyra helt andra personer, nämligen Madeleine Harby Samuelsson (som jobbar år regeringen och är statssekreterare i Socialdepartementet hos statsrådet Åsa Regnér som är barn-, äldre- och jämställdhetsminister), Eva Christiernin (som är ordförande i Omsorgsnämnden och LSS-rådet i Uppsala), Sofia Fanberg (som chef på kommunledningskontoret i Uppsala) samt Markus Wallin (som bland annat jobbar med Brukarrådet i Uppsala).

Besökarna fick en rundvandring i våra lokaler och bjöds sedan på repetitioner av En midsommarnattsdröm, poesi och ett kort utdrag ur Måsen. Blancas skådespelare var som vanligt lysande och fyllde hela scenrummet med sin närvaro, för oss spelar det ingen roll vem som sitter i publiken.


Skådespelarna repeterade En midsommarnattsdröm
Skådespelarna fick sedan berätta om Teater Blanca och arbetet som skådespelare för delegationen som både ställde frågor, uttryckte komplimanger och tackade för att vi tog oss tid att avbryta i repetitionsarbetet för att berätta om och visa hur vi har det och arbetar. Så klart vi tar oss tid för det, vi vill ju berätta för hela världen om Teater Blanca.

En stunds fika och vardagligt småprat hanns också med

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar