måndag 18 augusti 2014

Nu börjar det! Igen!

"Vems är Måsen" är ett projekt som tar vid där Resenärerna ("Alla sommarens skurar blir min spegelbild") slutar.
Det är tänkt att bli en längre film om bland annat repetitionsarbetet med Tjechovs Måsen på Teater Blanca, blandat med andra dokumentära inslag och en ramberättelse med karaktärer ur Måsen. Fokus kommer att ligga på olika roller som vi alla får och tar i samhället, speciellt de som har en utvecklingsstörning blir snabbt tilldelade roller de inte alltid kan eller vill fylla.

Till stor del kommer det vara samma arbetslag med bland andra fotograf- Albin Biblom, dramaturg/manus- Elisabeth Croneborg, manus/regi- Magnus Dahlerus, regi/musik-Chatarina Oldermark och ljud-David Österberg. Dessutom tillkommer personer som till exempel ska jobba med scenografi och koreografi.
Och så klart alla fantastiska skådespelare på Teater Blanca!

Runt projektet kommer även skådespelarna själva hålla i och delta i olika studiecirklar, så som foto, film, dans, dj och musik. Detta kommer ske i samband med ett studieförbund.

Projektet kommer pågå från september 2014 med inspelningar oktober 2014 - mars 2015 med teaterpremiär på Måsen i april 2015 och filmpremiär på filmen under hösten 2015.

Det här är en spännande utmaning och en rolig sådan!

Nu kör vi - igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar