tisdag 17 januari 2017

Ny hemsida!

Med viss stolthet presenterar vi idag vår nya hemsida!

http://www.teaterblanca.uppsala.se


Här kan du gå in och läsa om tidigare produktioner som Romeo och Julia, Herr As pengar, Maran och verkligheten med flera. Du kan läsa mer om Blanca, se vilka som jobbar här och hur du gör för att köpa Teater Blancas filmer.

Från föreställningen Romeo och Julia 2006
Så småningom, när vi har föreställningar, kommer det såklart gå att läsa mer om den uppsättningen och hur du köper biljetter.

Adressen till den nya hemsidan är samma som till den gamla. Nämligen www.teaterblanca.uppsala.se

Vårt vardagliga arbete på Blanca kommer du även fortsättningen att kunna läsa om här på bloggen, som det såklart finns länkar till på hemsidan!

Skärmbild av Teater Blancas blogg


(Om du ser den gamla sidan när du surfar in på www.teaterblanca.uppsala.se, kan du prova med att tömma cache och cookies och starta om webbläsaren för att lösa problemet. Så här gör du det:

Internet Explorer
Ctrl + Shift + Delete

Firefox
Windows: Ctrl + Shift + Delete
Macintosh: Kommando + Shift + Delete

Safari
Windows: Ctrl + Alt + E
Macintosh: Kommando + Alt + E

Google Chrome
Windows: Ctrl + Shift + Delete
Macintosh: Kommando + Shift + Delete

Alla webbläsare lagrar information från besökta hemsidor, så som bilder och annat nedladdat innehåll på din dator. Detta finns att hämta i webbläsarens cacheminne och är bra då dessa element inte behövs laddas ner på nytt när du återkommer till samma hemsida vid ett senare tillfälle. Däremot kan detta även medföra att webbläsaren arbetar trögare. Om du emellanåt tömmer cacheminnet kan webbläsarens hastighet och prestanda förbättras avsevärt.)