onsdag 25 september 2013

Ljudinspelning, höstfest och granflisor

Två dagars intensivt jobb med att spela in repliker och ljud börjar närma sig sitt slut. Med fläktarna avstängda inne på scenen där inspelningarna skett har det varit riktigt kallt nu när hösten tydligt annonserat sin ankomst. Enskilt och i små grupper kallas skådespelarna in till scenen som tillfälligt omvandlat till inspelningsstudio.Att passa in skådespelarnas skoltider, läkarbesök och styrketräning samt planering inför torsdagens höstfest och förberedelser inför de tre scenföreställningarna*  i det något pressade schemat utmanas ytterligare av att Magnus i helgen skadat ögat när han gick en rond mot en gran (han har fått en träflisa i ögat - i år igen).

Energin  flödar trots sen eftermiddag, kyla och intensiva dagar.. Repliker om vem som är besviken och om du vill vara en annan men inte vet vem kastas runt och kors och tvärs över scenen och ljudtekniker David ser väldigt nöjd ut.

*Gottsunda Dans och Teater den 15:e oktober och på Uppsala Stadsteater den 24:e och 25:e oktober

1 kommentar:

  1. Å så kul allt låter - utom Magnus öga, hu! - och jag önskar så att jag var med mer. Förhoppningsvis kommer jag nästa vecka. Hälsa alla!

    SvaraRadera