tisdag 26 januari 2016

Avslut och fortsättning

Den sista januari tar projektet "Alla sommarens skurar blir min spegelbild-från diagnos till skådespelare" slut efter två och ett halvt år. De som har följt oss här på bloggen eller på andra håll vet att vi under den tiden har gjort kortfilmen Resenärerna och långfilmen Efter Måsen på den tiden. Det är två viktiga och bra filmer som vi hoppas att många ser och tar till sig. Vi har också lärt oss väldigt mycket och lärt andra väldigt mycket. Över femtio personer har utöver Teater Blanca varit involverade i projektet. Många av dem har aldrig förut varit i kontakt med Blanca och har efter att ha jobbat med ensemblen tydligt påverkats och fascinerats.

Ett av de första planeringsmötena för Resenärerna september 2013

Efter Måsen hade premiär på Slottsbiografen i januari 2016
Trots att projektet nu tar slut kommer den här bloggen finnas kvar och vara en länk mellan Blanca och alla som inte är här dagligen. Här kommer jag och skådespelarna skriva om repetitioner, föreställningar och diktläsningar. Vi kommer ta bilder från vardag, studiecirklar och föreställningar.
Vi har en spännande vår framför oss med Vinterfestivalen, diktläsning tillsammans med Litteraturcentrum, nypremiär på Måsen och visningar av Efter Måsen. Häng med - du kommer inte bli besviken!

Foto: Eva Bergengren på fotopromenad med fotocirkeln november 2015

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar