tisdag 20 september 2016

Storsuccé i Stockholm!

I måndags förmiddag klev elva förväntansfulla skådespelare och handledare på specialbussen till Intradagarna på Essinge Konferenscenter i Stockholm.


Vi blev väl mottagna och fick börja med att äta lunch med "havsutsikt". Därpå följde en hektisk timme för att hinna rigga upp synten, mikrofoner och datorn samt testa ljud, bild och entréer medan deltagarna på konferensen hade lunch.Medan vi väntade på att det skulle bli vår tur satt några och lyssnade på föredrag om bland annat gode män samt delaktighet och åldrande. Några kollade in utställningshallen och pratade med personer från olika projekt och organisationer som på olika sätt jobbar för och med personer med utvecklingsstörning. Och några passade på att ta en paus med Pokemon Go och Facebook.

 
Till slut var det så Blancas tur att inta scenen och det gjordes med bravur! Programmet bestod av utdrag av Måsen, dikter, filmklipp och musik. Efter 40 minuter stod nästan alla 270 deltagarna upp och applåderade! Många kom fram efteråt för att lovorda, tacka och köpa filmerna.
Trötta men väldigt nöjda fick vi sätta oss i turnébussen och åka hemåt efter en heldag i huvudstaden.
Turnéra mera gör vi gärna i framtiden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar