tisdag 8 oktober 2013

Resan fortsätter via stationen

Ny vecka och ny inspelningsplats men fortfarande lika fint väder. Strålande sol och 17 grader varmt hör inte till vanligheten i oktober men vi bara tackar och njuter så länge det varar.


















Allmän kollektiv PMS, väntan, omtagningar samt förändringar i manus och schema orsakar lite gnissel där på perrongen men det är ingenting som lite korv och annat fika samt Chatarinas sprudlande glädje över att få regissera sekvenserna till "musikvideon" kan råda bot på. Musiken kommer ju som sagt finnas med som en stor del även i filmerna och i vissa delar får de styra mer. Här får Chatarina nu gå in och, tillsammans med ljudteknikern David och filmaren Albin, formulera känslorna musiken vill ge till bildspråk. Det här är ett medium Chatarina inte jobbat med men det syns att hon har otroligt roligt och är väldigt nöjd med resultatet.















































Alla skådespelare på Blanca filmas inte varje dag och för varje filmtillfälle krävs planering av vem som ska sminkas först (och av vem), vem som ska åka till inspelningsplatsen när och vem som hämtar saker som glömts på Blanca. Lotte och Pär är fantastiska att hålla lugnet, så även Mariola och Eva som står för i princip all sminkning samt håller alla som är kvar på Blanca på gott humör.
Alla är fantastiska!

 Väntetid fördrivs på lite olika sätt: