onsdag 8 oktober 2014

Vad handlar Måsen om?

Förra veckan fick skådespelarna inför kameran bland annat frågan om vad Måsen handlar om. Att den handlar om olycklig kärlek var de flesta överens om.

Ester: "Måsen är ett triangeldrama med människor som är kära. Men de är kära i fel person hela tiden"

Niklas: "Måsen är en invecklad saga om kärlekens omvägar. Omvägar som huvudpersonerna vill göra till genvägar. Det går bra i början, sen går det käpprätt åt helvete"

P-O: "Alla jagar efter alla och ingen finner något. Alla är olyckliga på sitt sätt och söker den lycka de inte kan få. Ingen bryr sig om att lyssna på de andra utan ser bara sig själva"

Den här veckan har vi flyttat ut filminspelningarna och åter igen trotsat kylan, fukten och vinden. Utrustade med filmkamera, rökmaskin, kolsyreis och skådespelare med varierande tålamod har flera vackra scener fångats ur alla tänkbara vinklar. Och detta bara efter totalt tre ispelningsdagar. Vart ska detta sluta?
 
Ester och Eva filmas ur alla tänkbara vinklar. Pär och Kevin kämpar med att få röken dit de vill


Eva framför spegeln i Mikaelsparken

Kvällsinspelning i under träden Mikaelsparken

På lördag kommer en av de största inspelningsutmaningarna äga rum. Då ska alla skådespelarna på Blanca filmas på Vaksala Torg mitt under brinnande marknadsaktivitet. Vem vet, om du kommer till Vaksala Torg på lördag förmiddag kanske du också kommer med i filmen?! Och självklart kommer det bli bra väder på lördag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar