onsdag 15 april 2015

Kamera på besökÄr det en ny film med Magnus som regissör på gång?
Nej det är SVT Uppland som är på besök för att göra ett reportage inför premiären av Måsen den 24 april.
Många tyckte det var roligt att ha en kamera på Blanca igen och tålamodet var nästintill oändligt när Sanna från SVT behövde ställa in kamera, stativ och ljud. Det märktes att det här är en ensemble som är van vid filmkameror. Och konstigt vore det väl annars efter månader av filminspelningar med tre olika filmare.
Troligast är att inslaget sänds torsdag den 23 april, så håll utkik.


Fotocirkeln har träffats sex gånger och hade på måndagen vernissage på sin utställning på Studiefrämjandet, som cirkeln hölls i samarbete med. Gruppen har fått hemuppgifter att ta foton utifrån motsatsteman, tex Jag - Någon annan och Ljus - Mörker, för att veckan efter titta på allas bilder och prata om dem. Utställningen hänger kvar till den 27 april och kan varmt rekommenderas. Studiefrämjandet finns tre trappor upp på Portalgatan 2B.


Fredrik som var studiecirkelledare var mycket nöjd med kursen och bilderna
Premiären närmar sig med allt större steg till vissas förtjusning och andras förskräckelse. Det både grovfilas och finslipas på alla kanter, men när väl allt sitter så kommer det här bli en version av Måsen som är helt sin egen. Officiellt genrep fredag 17 april och en vecka senare, den 24 april. Biljetter och övriga speldatum hittas på Kulturbiljetter.se Välkomna!
Kom ihåg att medlemmar i Teater Blancas Vänner har rabatt på biljetterna. Medlemsavgiften är 100 kr/kalenderår som oavkortat går till att stödja Teater Blancas intressen.Bli medlem du också genom att betala in 100 kr till plusgirokonto 72 44 06-4, skicka samtidigt ett mejl till blancasvanner@gmail.com där du anger namn, adress och telefonnummer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar