måndag 18 november 2013

"Det har varit ett stort äventyr"

Att inspelningarna har rullat på och har funkat bra verkar alla vara rörande överens om i Lottes intervjuer hittills och det är ju ett gott betyg för projektet. Men än är det ju inte klart som jag skrev om i förra inlägget. Niklas fick sig en liten åthutning i morse för att han klippt håret utan tillåtelse, det kan fortfarande hända att kompletterande bilder behöver tas.

Bild från allra första filminspelningsdagen 2 oktober

Chatarina sitter och sliter med musiken i studion i Stockholm i dagarna. Ett klart besvärligt jobb eftersom musiken helst ska vara klar innan filmen är klippt, då det inte går att veta riktigt hur långt det blir eller hur övergångarna kommer se ut, men ska läggas på efter.

På Blanca jobbas det just nu med rörelse; dans och larv till diverse olika musik. Lite kroppsfart för att bryta det lite långsamma och kontrollerade som fanns i Resenärerna. Och nog verkar det finnas en del uppdämd rörelse i kropparna!


Det går inte att sitta still när andra dansar! Pelle "spelar" på Niklas sko.Länge har planerna på en vänförening till Teater Blanca funnits och nu håller stadgarna på att finslipas. Det ska vara en förening vars syfte är att stödja verksamheten på Teater Blanca, i synnerhet skådespelarna. Att Teater Blanca är både en ensemble och en lokal blir ju vid sådana här tillfällen lite av ett problem dock. Men innan jul ska det förhoppningsvis finnas en förening att bli medlem i!

Annat som händer är att ett par av skådespelarna ihop med Magnus troligen kommer åka till Stockholm och delta på Svenska sällskapet för filosofisk praxis firande av Världsfilosofidagen den 21 november. Detta efter att ordförande Tulsa Jansson hörde Niklas läsa dikter i Visby i somras.

Annan spännande info är att Resenärerna spelats 44 gånger och att bloggen nu besökts 2000 gånger!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar