onsdag 6 november 2013

Ett inlägg om riktiga hjältar!

När en film skapas finns det de i processen vars jobb är väldigt tydligt och det gör dem väldigt synliga. Jag har skrivit om dem mest. Därför ska hela det här inlägget handla om två riktiga hjältar som har verkar i bakgrunden under hela processen, och även tidigare i Blancas verksamhet.
Eva och Mariola har ordnat med skjutsar åt alla möjliga håll, sminkat och dessförinnan lärt sig mer om att sminka för just film. De har på mycket kort varsel och med inga medel skaffat passande ytterkläder till skådespelarna när filmen plötsligt skulle spelas in utomhus och inte inomhus som var ursprungsplanen. De har underhållit skådespelare som för dagen inte filmar utan varit kvar på Blanca och spelat Yatzy, sytt, spelat Fia mm. De har haft kontakt med anhöriga, taxichafförer, har akut fått samtal om att ditten och datten saknas på inspelningsplatsen och roddat ihop det. De har utstått ändringar i sista minuten och sekunden och hållit andra som annars inte klarar det lugna och på gott humör!


Eva 

Mariola 

Ni har inte synts så mycket, Mariola och Eva, inte ens för filmteamet tror jag och jag tror det beror på att ni gjort allt det ni gjort så smidigt och har löst allt så det flutit på så bra. Ni förtjänar mer än det här inlägget till tack men jag hoppas ni förstår hur oerhört betydelsefullt ert arbete varit för filmens förverkligande. Och att alla andra också gör det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar