onsdag 13 november 2013

Förväntan Längtan Nyfikenhet

I dagarna har de grovklippta filmerna lämnats över till klipparen Kajsa Grandell som ska göra underverken klara är det tänkt. Från att de lämnas kommer inte Magnus, Chatarina eller Albin ha något att säga till om. Kajsa kommer sitta i genomsnitt fyra dagar med varje film, dvs totalt tolv dagar. Två av de dagarna kommer hon ha tillsammans med dramaturgen Elisabeth Croneborg som alltså här kliver in aktivt igen.

Det allra första produktionsmötet 9 september 2013

Samtidigt som klippningen sker ska även ljud och musik fixas med. Hur allt detta med mastring, mixning, ljussättning och alla andra konstiga termer på saker ska gå till vet jag faktiskt inte men jag är helt övertygad om att resultatet kommer bli bra!

Idén med så kallad back-projection ratades till förmån för att spela in ute på riktigt


Och den 20 december kommer det vara världspremiär med gala och bara speciellt inbjudna. Röd matta, snittar, glitter och glam på Slottsbiografen i Uppsala!
Misströsta dock inte ni som inte blir inbjudna - det kommer hållas tre öppna föreställningar 10-12 januari 2014, även då på Ingmar Bergmans egen biograf med anor från 1914.

Nu ska även filmerna marknadsföras och anmälas till kortfilmsfestivaler ute i Europa, lite nervöst tycker nog även Lotte att det är...


Skoskav under provfilmningsdagen

1 kommentar:

  1. Att klippa filmerna är ett rent nöje, till och med otroligt roligt, och resultatet kommer att blir BRAAAAA!! Hälsar en glad dramaturg.

    SvaraRadera